Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Loosdrecht 2 bestormt top van ranglijst

7 november 16:00  Het lijkt ineens allemaal op zijn plek te vallen in het 2e van Loosdrecht. Na een uitermate beroerde start van de competitie met 1 punt uit 3 wedstrijden, staan de talenten van Brummel en Luijer ineens op de tweede plek op de ranglijst na een klinkende 0-4 overwinning op IJFC. ‘Het kan raar lopen’ wordt er geroepen op de training, of ‘ja, de bal is rond’ met een klap erbij op de schouder. Allemaal leuk en aardig, maar deze bestorming van de ranglijst verdient een grondige analyse. Op zoek naar de oorzaak van deze geweldige ommekeer. meer »

266x gelezen

Opluchting bij heel SV Loosdrecht.

11 oktober 14:15  Victoria –SV Loosdrecht 1-1 na het bizarre verloop van de wedstrijd kunnen wij daar wel mee leven De opbouw naar de wedstrijd gaf eerst een vreemd gevoel, het sponsorhome was ineens een horecagelegenheid waar je zonder QR code geen consumptie mag nuttigen, dus deze keer geen broodje of koffie /sapje helaas maar weer een geheugensteuntje aan corona. Ben benieuwd hoe dat volgende week gaat als Maarssen op bezoek komt. meer »

488x gelezen

MO13 wint KNVB Regiocup!

27 juni 9:45  Met een 3-0 overwinning op SDO is de MO13 winnaar geworden van de KNVB Regiocup. In een uitdagende poule met Victoria, 't Gooi en TOV wisten de meiden uit Loosdrecht de concurrentie voor te blijven en dit seizoen met een prijs af te sluiten. meer »

448x gelezen

Update: Coronamaatregelen ingaande 5 juni 2021

2 juni 8:45  De 3e versoepeling is een feit. De dalende trend van het coronacijfer zet zich door. Voor het sporten geldt steeds een stukje meer. Voor de sport betekent dit onder andere dat bij teamsporten de afstandsregels worden versoepeld, jeugd weer competitie mag spelen. Per 5 juni mogen volwassenen binnen en buiten weer sporten in groepen van maximaal vijftig personen en zonder de verplichte 1,5 meter afstand. Jongeren waren eerder al van deze beperkingen vrijgesteld. Voor jeugd t/m 17 jaar start de regio cup. Onze jeugd is er klaar voor. Het wedstrijdprogramma staat op onze website.meer »


Voorlopige indeling jeugdteams

28 mei 18:30  Jaarlijks worden de nieuwe ‘voorlopige’ teamindelingen voor het nieuwe voetbalseizoen gepubliceerd op de website van SV Loosdrecht. We zeggen ‘voorlopig’ omdat het praktisch gezien niet te doen is om nu al tot een definitieve indeling te komen. Door Corona is er dit jaar helaas weinig gevoetbald, maar aan de hand van de onderlinge wedstrijden en de trainingen hebben de leeftijdscoördinatoren de beste keuzes proberen te maken.meer »


Foto's jeugdvoetbaldagen

26 mei 10:00  In de meivakantie hebben we alsnog de jeugdvoetbaldagen kunnen organiseren. Oorspronkelijk gepland in de herfstvakantie, maar een of ander virus gooide wat roet in het eten.meer »

577x gelezen

Mervelino Olijfveld komt terug naar SV Loosdrecht

24 mei 9:30  De selectie van SV loosdrecht heeft zich weer versterkt met de 29 jarige Mervelino Olijfveld. Mervelino is momenteel nog lid van WVHEDW uit Amsterdam, uitkomend in de 1e klasse. Hij speelde reeds van 2017 tot/met 2019 bij SV Loosdrecht en was een zeer gewaardeerd lid van de A-selectie.meer »

564x gelezen

Syrano Morrison naar SV Loosdrecht

23 mei 21:15  De selectie van SV loosdrecht heeft zich versterkt met de 28 jarige Syrano Morrison. Syrano is momenteel nog lid van AFC uit Amsterdam, uitkomend in de 1e klasse. De in Almere wonende razendsnelle buitenspeler zal zich komend seizoen aansluiten en met zijn ervaring een belangrijke bijdrage leveren aan de ambities van SV Loosdrecht. meer »

441x gelezen

Loosdrechtse schooljeugd speelt om SV Loosdrecht Cup

18 mei 13:30  ‘Voetbal lééft in Loosdrecht’ is de door SV Loosdrecht veel gebruikte slogan. Dat dit ook het geval is, is in de afgelopen maanden duidelijk zichtbaar geworden. Op veel plekken in ons dorp is de jeugd actiever dan ooit met voetbal. Een schoolvoetbaltoernooi had juist nu de activiteit geweest waar de jeugd het meest naar uitgekeken heeft.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!