Berichten van het Bestuur

Simon Arp manager technische voetbalzaken jeugd

13 januari 23:30  In de afgelopen weken is er binnen het bestuur veelvuldig gesproken over de toekomst van de jeugdafdeling van SV Loosdrecht. 'Groei van de jeugdafdeling', 'plezier in voetbal en met elkaar' en 'ruimte voor ambitie en prestatie' zijn hierin steeds de uitgangspunten geweest. Het resultaat is een idee, een plan waar vorm en invulling aan gegeven moet gaan worden. meer »

De Groene Club

12 september 18:45  SV Loosdrecht heeft zich aangemeld bij De Groene Club, een initiatief van de KNVB.meer »

AED verplaatst naar wedstrijdsecretariaat

31 januari 17:15  Om de AED meer toegankelijk te maken, zou deze idealiter naar een kast aan de buitenmuur moeten worden verplaatst. Ons huidige apparaat kan echter niet zomaar buiten in een kast geplaatst worden, dit vereist een aanzienlijke investering. Wij zijn bezig met het vinden van de beste oplossing, maar in de tussentijd is de AED verplaatst naar het wedstrijdsecretariaat. meer »

Verlenging contract Roy Versluis - Loosdrecht 1

11 januari 19:30  Op de Nieuwjaarsreceptie van afgelopen zaterdag 6 januari 2018 heeft onze voorzitter met veel trots aangekondigd dat Roy Versluis ook het volgend seizoen de hoofdtrainer is van SV Loosdrecht. meer »

In Memoriam: Arie Kroon

18 oktober 11:45  Op 17 oktober 2017 jongstleden, is op 74 jarige leeftijd overleden, onze goede bekende Arie Kroon. De laatste 10 jaar was hij actief binnen BZC’13. Daarvoor was hij vele jaren actief bij SV Loosdrecht. meer »

Sparen voor ons 50 jarig jubileum

11 oktober 20:30  Weet u nog dat we aan het sparen zijn voor ons jubileum-feestje?! Tijd voor een tussenstand:meer »

Nog meer nieuwe spelers!

10 juli 19:45  Ziehier weer een kleine bloemlezing uit het hoofdstuk "'even voorstellen".meer »

Familiedag 2017, SV Loosdrecht, weer een groot succes!

15 juni 21:30  Afgelopen zondag was het weer Familiedag bij ons op het terrein. Het weer werkte volledig mee en de dag begon vooral ook vroeg voor de vele vrijwilligers en medewerkers die voor deze organisatie nodig zijn. meer »

Van de voorzitter...

6 mei 10:15  Inmiddels zitten we alweer ruim 4 maanden in 2017 en als ik zo de tussenbalans opmaak, hebben we al weer een aantal zaken gerealiseerd van onze top 10 geslaagd seizoen 2016/2017, te weten:meer »

Nieuwe hoofdtrainer vastgelegd bij SV Loosdrecht!

1 februari 19:45  Het is gelukt! Roy Versluis, de beoogde nieuwe hoofdtrainer van SV Loosdrecht, heeft zijn contract getekend, en is dus nu definitief vastgelegd voor onze club!meer »