Berichten van het Bestuur - S.V. Loosdrecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Berichten van het Bestuur

Berichten van het Bestuur

De inschrijving voor de Jeugdvoetbaldagen is weer geopend!

20 september 16:00  Het is weer zover, de Jeugdvoetbaldagen zijn weer te zien aan de horizon! Dit geweldige voetbalevenement zal in de herfstvakantie plaatsvinden. Tijdens de Jeugdvoetbaldagen zijn de kinderen drie dagen lang op allerlei verschillende manieren met voetballen bezig. meer »

722x gelezen

Interview Jur Koetze, manager voetbalzaken.

28 juni 8:30  Turbulentie en toekomstplannen: het achtbaan-jaar van Jur Koetze als manager voetbalzakenmeer »

391x gelezen

AAN- EN AFMELDEN LEDEN

3 april 15:30  Het duurt nog even, maar het seizoen loopt langzamerhand weer op zijn einde. Het kan zijn dat je besluit om te stoppen met voetballen of juist naar een andere club over te stappen. meer »

267x gelezen

Extra 5000 euro voor SV Loosdrecht van de Vriendenloterij

27 februari 17:30  SV Loosdrecht heeft onlangs €5000,- ontvangen van de VriendenLoterij. Dit bedrag is beschikbaar gesteld als gevolg van een extra schenking van maar liefst €5.6 miljoen aan de VriendenLoterij.meer »

92x gelezen

Simon Arp manager technische voetbalzaken jeugd

13 januari 23:30  In de afgelopen weken is er binnen het bestuur veelvuldig gesproken over de toekomst van de jeugdafdeling van SV Loosdrecht. 'Groei van de jeugdafdeling', 'plezier in voetbal en met elkaar' en 'ruimte voor ambitie en prestatie' zijn hierin steeds de uitgangspunten geweest. Het resultaat is een idee, een plan waar vorm en invulling aan gegeven moet gaan worden. meer »

1206x gelezen

De Groene Club

12 september 18:45  SV Loosdrecht heeft zich aangemeld bij De Groene Club, een initiatief van de KNVB.meer »

519x gelezen

AED verplaatst naar wedstrijdsecretariaat

31 januari 17:15  Om de AED meer toegankelijk te maken, zou deze idealiter naar een kast aan de buitenmuur moeten worden verplaatst. Ons huidige apparaat kan echter niet zomaar buiten in een kast geplaatst worden, dit vereist een aanzienlijke investering. Wij zijn bezig met het vinden van de beste oplossing, maar in de tussentijd is de AED verplaatst naar het wedstrijdsecretariaat. meer »

576x gelezen

Verlenging contract Roy Versluis - Loosdrecht 1

11 januari 19:30  Op de Nieuwjaarsreceptie van afgelopen zaterdag 6 januari 2018 heeft onze voorzitter met veel trots aangekondigd dat Roy Versluis ook het volgend seizoen de hoofdtrainer is van SV Loosdrecht. meer »

1735x gelezen

In Memoriam: Arie Kroon

18 oktober 11:45  Op 17 oktober 2017 jongstleden, is op 74 jarige leeftijd overleden, onze goede bekende Arie Kroon. De laatste 10 jaar was hij actief binnen BZC’13. Daarvoor was hij vele jaren actief bij SV Loosdrecht. meer »

1356x gelezen

Sparen voor ons 50 jarig jubileum

11 oktober 20:30  Weet u nog dat we aan het sparen zijn voor ons jubileum-feestje?! Tijd voor een tussenstand:meer »

1163x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!