Teamnieuws

De mooiste dag van de week

13 mei 22:00  Zaterdag is de mooiste dag van de week. Elke amateurvoetballer weet dat. Vanaf het moment dat je wakker bent, voel je het; je mag de wei weer in met je voetbalmaten.meer »

Wind mee voor Loosdrecht 3

11 februari 21:30  Loosdrecht 3 heeft de wind in de rug na de winterstop. Na de overwinning van vorige week op De Vecht werd ook Hertha aan de zegekar gebonden.meer »

Slechte wedstrijden moet je ook winnen

4 februari 21:15  Loosdrecht 3 is in een cruciale fase van de competitie beland. Vier zaterdagen op rij moet er gewonnen worden van De Vecht, Hertha, Huizen en Altius om mee te blijven strijden om het kampioenschap.meer »

Het kan vriezen, het kan dooien

11 december 19:45  Loosdrecht 3 heeft van de laatste twee wedstrijden voor de winterstop er één gewonnen en één verloren. Wedstrijden tegen nummer 7 DOB en koploper Huizen. meer »

Luxeproblemen op Hallinckveld

14 november 22:30  Het is wel eens anders geweest. Zestien spelers op het wedstrijdformulier, ondanks een aantal blessuregevallen, weekendwerkers en vakantiegangers. meer »

Loosdrecht 3 herstelt zich tegen ’t Gooi

7 november 20:30  Het derde kende een erg sterke seizoenstart met enkel overwinningen. In de uitwedstrijd tegen Hilversum werd er echter terecht met 2-1 verloren en ook in de beker viel roemloos het doek door een 3-0 nederlaag bij DHSC. Maar..meer »

Sponsor voor succesteam Loosdrecht 3

11 oktober 19:15  Loosdrecht 3 presteert dit seizoen erg sterk. Dit is niet onopgemerkt gebleven. Dankzij de mooie resultaten stonden de sponsoren in de rij. Er is echter gekozen door het derde om een exclusieve overeenkomst aan te gaan met Anso Facilitaire Diensten (altijd tot uw dienst!).meer »

Loosdrecht 3 wint vijfde wedstrijd op rij

8 oktober 19:15  Zaterdag 29 oktober won ons 3e haar 5e wedstrijd op rij. Door omstandigheden is dit prachtige verslag nu pas geplaatst. Wij vragen hiervoor excuses. Ondertussen gaat het 3e gemoedelijk door met gehakt maken van tegenstanders! Hierover hopelijk later meer, maar lees dit verslag eens!meer »

Geschiedenis schrijven of geschiedenis blijven

15 december 22:45  In 1950 won Heerenveen onder leiding van Abe Lenstra met 6-5 van Ajax, na een 1-5 stand in de 60e minuut.meer »

St. Patrick’s Day

9 december 19:00  Het was een internationale middag op Spotpark Hallinckveld. Niet alleen organiseerde het bestuur een zeer geslaagd Spaans feestje, het was ook een beetje St. Patrick’s Day. Patrick Gräper was namelijk de grote man op het veld bij Loosdrecht 3, dat op eigen veld afrekende met DOVO 3. meer »