Adres en routegegevens - S.V. Loosdrecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Adres en routegegevens

Adres en routegegevens

Sportpark Hallinckveld
Rading 194
1231 KE  Loosdrecht

Routebeschrijving:

Vanuit Utrecht:
Vanaf de A27 afslag Maartendsijk nemen. Onder aan de afrit linksaf. Einde weg rechts.Deze weg volgen tot aan de eerste rotonde na de stoplichten. Hier gaat u links richting Loosdrecht. Aan het eind van deze weg gaat u linksaf. Na circa 1,5 kilometer ligt aan de rechterkant van de weg Sportpark Hallinckveld.

Vanuit Amersfoort/Almere:
Vanaf de A27 afslag Hilversum nemen. Na het afrijden van de afrit bij de stoiplichten linksaf. Bij de eerstvolgende rotonde linksaf de Utrechtseweg op. Deze weg circa 4 kilometer volgen tot aan de eerste rotonde. Hier gaat u rechtsaf. Aan het eind van deze weg gaat u linksaf. Na circa 1,5 kilometer ligt aan de rechterkant van de weg Sportpark Hallinckveld.

Vanuit Amsterdam:
Vanaf de A2 afslag Vinkeveen nemen. Onder aan de afrit linksaf de N201 volgen. Deze weg blijft u volgen tot u aan de rechterkant de Intratuin aantreft. Bij de eerstvolgende stoplichten gaat u rechtsaf. Aan het eind van deze weg gaat u bij de rotonde linksaf. Bij de eerstvolgende rotonde gaat u weer linksaf. Bij de volgende rotonde (ter hoogte van de oude Knorr-fabriek) gaat u rechtsaf. Na circa 3 kilometer ligt aan de rechterkant van de weg Sportpark Hallinckveld.


Grotere kaart weergeven

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!