Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Webshop

Webshop

SV Loosdrecht heeft samen met Teamwear uit België een webshop ontwikkeld waar de kledinglijn van SV Loosdecht besteld kan worden. SV Loosdrecht heeft enige jaren gelden gekozen voor een kledinglijn van Jako.

Klik op onderstaande afbeelding om direct naar de webshop te gaan.Bij bestellingen tot € 50 wordt door de leverancier voor het bezorgen een bijdrage gevraagd in de verzendkosten van € 4,95. Bij bestellingen van € 50 of meer zijn de verzendkosten gratis.

Uiteraard zijn er ook mogelijheden om als sponsor een team te sponsoren en van bijvoorbeeld nieuwe trainingspakken te voorzien. Naast de trainingspakken die in de webshop staan zijn er voor teamsponsoring ook nog andere mogelijkheden. Wil je hierover meer informatie ontvangen dan kun je hiervoor contact opnemen met Ferdinand Mol (06-51599245 of ferdinand@svloosdrecht.nl).

Levertijd:
Bestel op tijd. Zeker als er ook nog iets van bedrukking, zoals een nummer, naam of logo op moet. De ervaring leert dat de levertijd van een trainingspak welke ook bedrukt moet worden zomaar 10-15 werkdagen in beslag kan nemen. Wij kunnen dat helaas niet bespoedigen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!