Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bedrijventoernooi

Bedrijventoernooi

De afgelopen jaren was het bedrijventoernooi helaas niet meer wat het ooit is geweest. Het aantal teams nam elk jaar iets verder af en ook de publieke belangstelling hield niet over. Daarom willen we het dit jaar anders doen!

We willen weer terug naar een compact toernooi met 4 speelavonden verdeeld over twee weken. Daarbij gaan we weer een onderscheid maken tussen de recreatieve klasse en de prestatieklasse. Hierdoor hopen we meer gelijkgestemde teams tegen elkaar te kunnen laten spelen.

7 tegen 7
De grootste verandering is echter dat we dit jaar gaan spelen op een haklf veld, dus 7 tegen 7. De afgelopen jaren zijn er een aantal bedrijven c.q. viendentemas geweest die wel deel wilden nemen, maar uiteindelijk toch niet genoeg spelers op konden trommelen. Door over te gaan naar 7 tegen 7 denken we dat de drempel voor nieuwe teams lager is en we zo meer teams kunnen verwelkomen.

Speeldata
- Dinsdag 24 mei
- Donderdag 26 mei
- Dinsdag 31 mei
- Vrijdag 3 juni

Finaleavond vrijdag 4 juni
Tijdens de finaleavond hopen we dit jaar terug te kunnen kijken op een geslaagde doorstart van het bedrijventoernooi. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om het toernooi dit jaar tot een succes te maken. Zo zal er op de finaleavond in ieder geval weer live muziek te bewonderen zijn. Wanneer we hier meer informatie over hebben zullen wij dit zo snel mogelijk via de site bekend maken.

Inschrijven
Inschrijving dient te geschieden via het inschrijfformulier 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!