Teamnieuws

Opluchting bij heel SV Loosdrecht.

11 oktober 14:15  Victoria –SV Loosdrecht 1-1 na het bizarre verloop van de wedstrijd kunnen wij daar wel mee leven De opbouw naar de wedstrijd gaf eerst een vreemd gevoel, het sponsorhome was ineens een horecagelegenheid waar je zonder QR code geen consumptie mag nuttigen, dus deze keer geen broodje of koffie /sapje helaas maar weer een geheugensteuntje aan corona. Ben benieuwd hoe dat volgende week gaat als Maarssen op bezoek komt. meer »

Nieuwland ASC 1–SV Loosdrecht 1 op herhaling.

4 oktober 10:00   Zaterdag 2 oktober op naar Nieuwland, de 2e keer dat we elkaar in dit nog prille seizoen zouden treffen na de met 1-0 verloren wedstrijd in de voorronde beker competitie. Leek het in de eerste wedstrijd af te stevenen op een 0-0 wedstrijd, daar was hier geen sprake van, Nieuwland was vorige week vrij en had daar gebruik van gemaakt om bij ons te komen kijken in de keuken. Daar hadden onze trainers ook rekening mee gehouden en kwamen dus met een iets andere speelwijze op de proppen Loosdrecht had mede daardoor de controle over het spel maar verzuimde alleen een aantal keren de trekker over te halen uiteindelijk viel er uit een prima aanval de eerste goal door Laurens Tallart Fabre.meer »

SV Loosdrecht –Delta Sport' s 95.

27 september 10:00  Na een oneindig durende drooglegging [zo lijkt het althans ] toch de aftrap voor een nieuwe competitie reeks van hopelijk 26 wedstrijden, daar duimt iedereen wel voor denk ik. Er is de hoop dat het ook helemaal uitgespeeld kan worden dit seizoen, na de barre tijden van Covid 19 met al zijn drama’s. meer »

Mervelino Olijfveld komt terug naar SV Loosdrecht

24 mei 9:30  De selectie van SV loosdrecht heeft zich weer versterkt met de 29 jarige Mervelino Olijfveld. Mervelino is momenteel nog lid van WVHEDW uit Amsterdam, uitkomend in de 1e klasse. Hij speelde reeds van 2017 tot/met 2019 bij SV Loosdrecht en was een zeer gewaardeerd lid van de A-selectie.meer »

Syrano Morrison naar SV Loosdrecht