Teamnieuws

Marco van Basten en SV Loosdrecht 1!

3 oktober 23:00  Waar gaat dit over zult u misschien denken, heel simpel, ik ben vandaag weer meer fan van Marco v Basten geworden.meer »

Competitie 2B van start met overwinning

26 september 12:45  SV Loosdrecht 1 is de competitie gestart met een overwinning op DESTO 1 uit Utrecht . DESTO speelt zijn wedstrijden nog op een ouderwetse grasmat, en na alle regen die er de nacht er voor was gevallen was de eerste vraag van de ochtend? Gaat het wel door?meer »

CJVV –SV Loosdrecht, 2e wedstrijd voorronde beker.

14 september 15:45  Na de 1e wedstrijd thuis tegen Roda ‘46 nipt met 1-2 te hebben verloren was vandaag CJVV onze tegenstander CJVV uitkomend in 2 C is van oudsher al een goede ploeg, zeer degelijk maar ook voorop in de strijd, dus wisten we al wel dat we onze handen vol zouden krijgen.meer »

SV Zandvoort 1 – SV Loosdrecht 1, zaterdag 27-08

30 augustus 13:45  Een leuke wedstrijd met een heftig einde, en uiteindelijk ook wel een zucht van opluchting. Afgelopen zaterdag de laatste vriendschappelijke wedstrijd voor Loosdrecht 1 tegen Zandvoort 1 de vereniging waar Raymon Lagerburg zijn nadagen van een gansrijke carrière slijt, hahaha. meer »

Trainingskamp selectie 1, 2 en 3 strijkt neer in het mooie Norg nabij Assen

17 augustus 14:45  Op vrijdagmiddag zette het grootste deel van de selectie 1,2 en 3 zich in beweging richting Drenthe naar het altijd Sp[r]ookachtige Norg.meer »

We gaan weer beginnen!

6 augustus 20:45  De voorbereiding op het seizoen 2022-2023 is begonnen.meer »

SV Loosdrecht doet goede zaken!

23 mei 9:30  Op een zonovergoten Sportpark Hallinckveld stond voor ons vlaggenschip een do or die wedstrijd op het programma. Veel ploegen in de 2e klasse B zijn nog volop in strijd voor het ontlopen van de nacompetitie en dat gold zeker voor de twee ploegen die vandaag tegenover elkaar aan de aftrap stonden. meer »

Selectienieuws 2022-2023 (deel 2 van ??)

18 mei 10:15  We mogen volgend seizoen weer een oude bekende verwelkomen bij SV Loosdrecht. Vanaf begin augustus kan hij gewoon weer ouderwets linksaf bij de rotonde in plaats van de eerste afslag rechts.meer »

Selectienieuws 2022-2023 (deel 1 van ??)

13 mei 17:30  Nu het einde van het seizoen weer met rasse schreden nadert kunnen we vast ook weer een doorkijkje nemen naar het nieuwe seizoen. Zoals bijna elk seizoen en bij bijna elke vereniging hebben we dan weer te maken met gaande en komende spelers. Zoals het er nu naar uitziet zullen wij ook nog wel afscheid gaan nemen van een aantal spelers, maar velen blijven het oranje ook trouw.meer »

SV Loosdrecht – Geinoord Nieuwegein

9 maart 10:00  Afgelopen zaterdag waren we er al bang voor maar bij onderzoek in het ziekenhuis werd al duidelijk dat Nickay binnenband letsel heeft opgelopen, verder onderzoek zal uit moeten wijzen hoe heftig het zal zijn.meer »