Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Teamnieuws

Teamnieuws

Opluchting bij heel SV Loosdrecht.

11 oktober 14:15  Victoria –SV Loosdrecht 1-1 na het bizarre verloop van de wedstrijd kunnen wij daar wel mee leven De opbouw naar de wedstrijd gaf eerst een vreemd gevoel, het sponsorhome was ineens een horecagelegenheid waar je zonder QR code geen consumptie mag nuttigen, dus deze keer geen broodje of koffie /sapje helaas maar weer een geheugensteuntje aan corona. Ben benieuwd hoe dat volgende week gaat als Maarssen op bezoek komt. meer »

306x gelezen

Nieuwland ASC 1–SV Loosdrecht 1 op herhaling.

4 oktober 10:00   Zaterdag 2 oktober op naar Nieuwland, de 2e keer dat we elkaar in dit nog prille seizoen zouden treffen na de met 1-0 verloren wedstrijd in de voorronde beker competitie. Leek het in de eerste wedstrijd af te stevenen op een 0-0 wedstrijd, daar was hier geen sprake van, Nieuwland was vorige week vrij en had daar gebruik van gemaakt om bij ons te komen kijken in de keuken. Daar hadden onze trainers ook rekening mee gehouden en kwamen dus met een iets andere speelwijze op de proppen Loosdrecht had mede daardoor de controle over het spel maar verzuimde alleen een aantal keren de trekker over te halen uiteindelijk viel er uit een prima aanval de eerste goal door Laurens Tallart Fabre.meer »

146x gelezen

SV Loosdrecht –Delta Sport' s 95.

27 september 10:00  Na een oneindig durende drooglegging [zo lijkt het althans ] toch de aftrap voor een nieuwe competitie reeks van hopelijk 26 wedstrijden, daar duimt iedereen wel voor denk ik. Er is de hoop dat het ook helemaal uitgespeeld kan worden dit seizoen, na de barre tijden van Covid 19 met al zijn drama’s. meer »

257x gelezen

Mervelino Olijfveld komt terug naar SV Loosdrecht

24 mei 9:30  De selectie van SV loosdrecht heeft zich weer versterkt met de 29 jarige Mervelino Olijfveld. Mervelino is momenteel nog lid van WVHEDW uit Amsterdam, uitkomend in de 1e klasse. Hij speelde reeds van 2017 tot/met 2019 bij SV Loosdrecht en was een zeer gewaardeerd lid van de A-selectie.meer »

462x gelezen

Syrano Morrison naar SV Loosdrecht

23 mei 21:15  De selectie van SV loosdrecht heeft zich versterkt met de 28 jarige Syrano Morrison. Syrano is momenteel nog lid van AFC uit Amsterdam, uitkomend in de 1e klasse. De in Almere wonende razendsnelle buitenspeler zal zich komend seizoen aansluiten en met zijn ervaring een belangrijke bijdrage leveren aan de ambities van SV Loosdrecht. meer »

376x gelezen

Enrique Emerencia komt naar SV Loosdrecht

4 april 17:45  De selectie van SV Loosdrecht heeft een nieuwe speler kunnen toevoegen aan de groep. Enrique Emerencia komt volgend seizoen de gelederen versterken. Hij speelt op dit moment nog bij Delta Sports in Houten. Zij spelen in dezelfde klasse als SV Loosdrecht. meer »

572x gelezen

Terug op het oude nest

4 april 17:30  SV Loosdrecht is verheugd om te kunnen melden dat er weer een speler terug keert bij SV Loosdrecht. Giovanni Rozenboom heeft er voor gekozen weer terug te keren op het oude nest. meer »

522x gelezen

3e aanwinst voor SV Loosdrecht

21 februari 21:30  De selectie van SV Loosdrecht heeft de wederom een speler kunnen binnenhalen die de selectie komend seizoen zal versterken. Solomon Addai Pinas komt over van zondag 3e klasser ZSGOWMS en is een snelle verdediger/middenvelder die o.a. ook bij avv Swift, sv Nieuw Utrecht, Zilvermeeuwen en Aalsmeer heeft gespeeld. meer »

625x gelezen

SV Loosdrecht verwelkomt 2 nieuwe spelers voor de selectie

15 februari 11:15  De staf van de selectie is verheugd te kunnen melden dat in het seizoen 2021-2022 op dit moment 2 nieuwe spelers de selectie zullen gaan versterken. Er is goed gescout om spelers te verwelkomen die direct een aanvulling zijn voor de selectie. Jamal Lachkar en Bas van der Hoek, beide van Roda ’46 uit Leusden zullen het team komen versterken.meer »

1060x gelezen

Nagenoeg volledige A-selectie blijft bij SV Loosdrecht

10 februari 11:00  Na het positieve nieuws over het aanblijven van de staf van de A- en B-selectie is er direct geschakeld om de gesprekken te openen met de spelers. Nadat de gesprekken hebben plaatsgevonden kunnen we de balans opmaken en ook die is zeer positief, de volgende spelers hebben al aangegeven te zullen blijven en zullen ook volgend seizoen weer te bewonderen zijn op het complex van SV Loosdrecht in het oranje-wit.meer »

550x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!