Teamnieuws

Selectienieuws 2022-2023 (deel 2 van ??)

18 mei 10:15  We mogen volgend seizoen weer een oude bekende verwelkomen bij SV Loosdrecht. Vanaf begin augustus kan hij gewoon weer ouderwets linksaf bij de rotonde in plaats van de eerste afslag rechts.meer »

Selectienieuws 2022-2023 (deel 1 van ??)

13 mei 17:30  Nu het einde van het seizoen weer met rasse schreden nadert kunnen we vast ook weer een doorkijkje nemen naar het nieuwe seizoen. Zoals bijna elk seizoen en bij bijna elke vereniging hebben we dan weer te maken met gaande en komende spelers. Zoals het er nu naar uitziet zullen wij ook nog wel afscheid gaan nemen van een aantal spelers, maar velen blijven het oranje ook trouw.meer »

SV Loosdrecht – Geinoord Nieuwegein

9 maart 10:00  Afgelopen zaterdag waren we er al bang voor maar bij onderzoek in het ziekenhuis werd al duidelijk dat Nickay binnenband letsel heeft opgelopen, verder onderzoek zal uit moeten wijzen hoe heftig het zal zijn.meer »

SV Loosdrecht op bezoek bij de koploper BFC

3 maart 11:15  Vorige week nog tegen de nummer laatst, deze week tegen de koploper. Een groot verschil dus met vorige week. Zowel qua tegenstander als qua weer, want er scheen een heerlijk zonnetje op het sportcomplex in Bussum. En dat maakt het dan toch gelijk een stuk aangenamer. Ook waren er best veel supporters van SV Loosdrecht naar Bussum gekomen. meer »

Heren 1 gaat bellen voor de Vriendenloterij

28 februari 12:45  Beste clubleden, SV Loosdrecht heeft al heel lang de wens om de verduurzaming van onze kleedkamers te realiseren. Veel van onze kleedkamers bevinden zich nog in authentieke staat en met name de douchevoorziening en het dak zijn aan renovatie toe. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom doen wij mee aan de actie ‘Scoren voor uw Vereniging 2021’ van de VriendenLoterij! meer »

Storm EUNICE en SV Loosdrecht 1 razen over het hoofdveld, deel 1

24 februari 19:45  Een enorme storm heeft Nederland geteisterd en heeft daarbij SV Loosdrecht niet overgeslagen, rondom het hoofdveld zijn bomen omgegaan, de 2e ring met reclameborden, beide dug-out een flink stuk opgetild en de omheining omvergetrokken een enorme ravage dus.meer »

SV Loosdrecht 1 - OSM '75- 1: eindstand 4-1

9 februari 9:45  Na een moeizame wedstrijd tegen CJVV [1e helft] afgelopen zaterdag was deze wedstrijd een verademing, de instelling was ok en iedereen deed wat hij moest doen en er was plezier. OSM ‘75 wilde er ook een echte wedstrijd van maken, ondanks het feit dat ze door de corona met de nodige moeite een team bij elkaar konden krijgen. Maar gelukkig wilden ze niet de bus parkeren en kwamen ze om lekker te voetballen. meer »

Cor van Garderen langer bij SV Loosdrecht

15 december 17:00  In de afgelopen weken heeft het bestuur samen met Cor van Garderen gesproken over de voortzetting van onze samenwerking in de seizoen 2022-2023. Deze gesprekken zijn zeer positief verlopen.meer »

FF wennen aan de aangescherpte corona regels!

8 november 11:15  Vraagtekens alom???? waar houden we de wedstrijdbespreking? In de buitenlucht! En kunnen we ons ergens omkleden, douchen! Maar vooral kunnen we nog een drankje doen na de wedstrijd. Gelukkig is dat allemaal gelukt, met veel kunst en vliegwerk dat wel maar het is wel uitvoerbaar in onze beleving. meer »

Opluchting bij heel SV Loosdrecht.

11 oktober 14:15  Victoria –SV Loosdrecht 1-1 na het bizarre verloop van de wedstrijd kunnen wij daar wel mee leven De opbouw naar de wedstrijd gaf eerst een vreemd gevoel, het sponsorhome was ineens een horecagelegenheid waar je zonder QR code geen consumptie mag nuttigen, dus deze keer geen broodje of koffie /sapje helaas maar weer een geheugensteuntje aan corona. Ben benieuwd hoe dat volgende week gaat als Maarssen op bezoek komt. meer »