Teamnieuws

Enrique Emerencia komt naar SV Loosdrecht

4 april 17:45  De selectie van SV Loosdrecht heeft een nieuwe speler kunnen toevoegen aan de groep. Enrique Emerencia komt volgend seizoen de gelederen versterken. Hij speelt op dit moment nog bij Delta Sports in Houten. Zij spelen in dezelfde klasse als SV Loosdrecht. meer »

4 april 17:30  SV Loosdrecht is verheugd om te kunnen melden dat er weer een speler terug keert bij SV Loosdrecht. Giovanni Rozenboom heeft er voor gekozen weer terug te keren op het oude nest. meer »

3e aanwinst voor SV Loosdrecht

21 februari 21:30  De selectie van SV Loosdrecht heeft de wederom een speler kunnen binnenhalen die de selectie komend seizoen zal versterken. Solomon Addai Pinas komt over van zondag 3e klasser ZSGOWMS en is een snelle verdediger/middenvelder die o.a. ook bij avv Swift, sv Nieuw Utrecht, Zilvermeeuwen en Aalsmeer heeft gespeeld. meer »

SV Loosdrecht verwelkomt 2 nieuwe spelers voor de selectie

15 februari 11:15  De staf van de selectie is verheugd te kunnen melden dat in het seizoen 2021-2022 op dit moment 2 nieuwe spelers de selectie zullen gaan versterken. Er is goed gescout om spelers te verwelkomen die direct een aanvulling zijn voor de selectie. Jamal Lachkar en Bas van der Hoek, beide van Roda ’46 uit Leusden zullen het team komen versterken.meer »

Nagenoeg volledige A-selectie blijft bij SV Loosdrecht

10 februari 11:00  Na het positieve nieuws over het aanblijven van de staf van de A- en B-selectie is er direct geschakeld om de gesprekken te openen met de spelers. Nadat de gesprekken hebben plaatsgevonden kunnen we de balans opmaken en ook die is zeer positief, de volgende spelers hebben al aangegeven te zullen blijven en zullen ook volgend seizoen weer te bewonderen zijn op het complex van SV Loosdrecht in het oranje-wit.meer »

SV Loosdrecht pakt punt ver in de blessuretijd

5 oktober 22:15  Met een 2-2 op het scorebord werd een punt gevierd door onze oranjehemden. Getreurd werd er door Geinoord, want het had ook 3 punten mee naar huis kunnen nemen. Een wedstrijd die redelijk gelijk op ging en niet saai was. meer »

Pover Loosdrecht afgestraft door Delta Sports.

20 september 17:00  19 september de start van de competitie. Een heerlijke voetbaldag met goede weersomstandigheden. Het 2e elftal die vooraf aantrad tegen IJFC startte hun competitie sterk met een ruime overwinning. Het had alle facetten voor een mooie voetbalmiddag.meer »

Voorbereiding SV LOOSDRECHT seizoen 2020 - 2021

7 augustus 15:15  Op zaterdag 8 augustus 2020 zijn de A-selectie en B-selectie de voorbereiding op het seizoen 2020-2021 gestart.meer »

SV loosdrecht heeft de nieuwe selectie nu rond.

19 april 22:30  Ondanks dat er niet meer wordt getraind en gespeeld is op de achtergrond hard gewerkt om de selectie voor het nieuwe seizoen weer op een mooi niveau te brengen. meer »

Voortijdig einde aan mooi avontuur in seizoen 2019-2020.

3 april 20:15  Helaas is het voetbalseizoen ten einde gekomen, door het Corona virus is de hele wereld en ons leven volledig op zijn kop gegooid. Laten we hopen dat jullie allen gevrijwaard blijven van het virus COVID-19 ook wel CORONA genoemd . Het einde voetbalseizoen betekent dus ook een einde aan de Prestatiepot 2019/2020. meer »