Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Loosdrecht 1 knokt zich naar 3 punten en voegt zich bij de top!

3 december 2023 18:30

Na de onnodige nederlaag van vorige week was Loosdrecht vastberaden om deze week een beter resultaat neer te zetten en de aansluiting te blijven houden met de top.

SVL_Wasmeer.JPG
Foto Piet van Bemmelen. Voor de gehele reportage: klik hier

Loosdrecht startte fel en na 5 minuten was het Charley Vrakking die op de rechterkant naar binnen trok en de bal fraai in de verre kruising krulde: 0-1.

Loosdrecht bleef doorzetten en dit leidde na ongeveer een kwartier ook tot de verdiende 0-2. Na goed verlengen van Nick Doppenberg kon Hamid met een steekbal goudhaantje Glenn Hemmers alleen voor de keeper zetten en met een fraai stiftje tekende hij voor de 0-2 en alweer zijn 9e doelpunt van het seizoen.

Geen vuiltje aan de lucht het eerste halfuur tot Wasmeer via een uitbraak aan de linkerkant de bal voor slingerde, deze werd niet goed verwerkt door de Loosdrechtse defensie en valt randje 16 voor de voeten van een Wasmeer speler. Deze aarzelde niet en schoot hiermee de 1-2 in de verre hoek. Tevens ook de ruststand.

Na rust neemt Wasmeer de overhand in de wedstrijd. Met meer aanvallend voetbal was het tegenhouden voor de Loosdrechtse defensie en loeren op de counter. Wasmeer gaf het laatste kwartier alles wat het in zich had en de spits kreeg nog één grote kans, maar schoot deze voorlangs tot opluchting van keeper Mike Maaswinkel. Loosdrecht kreeg via Nick, Charley en Twan nog tal van kansen om de 1-3 te maken, echter werden deze niet verzilverd. Na 90 minuten vond de goed leidende scheidsrechter Van den Berg het mooi geweest en dit betekende dat de 3 punten mee gingen naar Loosdrecht.

Hiermee revancheert Loosdrecht zich na de knullige nederlaag van vorige week en blijft het in het spoor van koploper Hees. Volgende week wacht een zeer belangrijke week voor de oranje leeuwen waar koploper Hees op bezoek komt. Daar waar eerder die dag Loosdrecht O23 het kampioenschap naar zich toe kan trekken! Het belooft een spectaculaire dag te worden.