Teamnieuws

SV Loosdrecht 2 handhaaft zich in Reserve 1e Klasse

18 mei 19:30  Het seizoen zit er voor SV Loosdrecht 2 op, na het kampioenschap van vorig seizoen en daardoor een klasse hoger, is het een mooie prestatie dat SV Loosdrecht 2 zich heeft kunnen handhaven.meer »

Loosdrecht 2 op weg naar Europa

18 september 10:00  Bekerwedstrijden, het blijft een interessant fenomeen. Trainers noemen het vaak oefenwedstrijdjes met als doel om fit te worden. Lekker ook met een scheidsie van de bond, scheelt weer wat regelwerk. En winnen is dan zogenaamd niet het belangrijkste.. totdat het balletje rolt en iedereen weer bloedje fanatiek en met stoom uit de oren over het veld dendert. En dan natuurlijk op zoek naar de juiste teamsamenstelling en na drie wedstrijden nog steeds de verkeerde naam naar je nieuwe teamgenoot schreeuwen. Loosdrecht 2 won twee van de drie duels en gaat door naar de volgende ronde.meer »

Loosdrecht 2 zoekt vlagger met ambitie!

1 september 13:15  Je kan het je bijna niet voorstellen maar het 2e elftal van Loosdrecht is nog hard op zoek naar een vlagger. De voorbereiding is in volle gang en de groep begint zich te weer vormen tot een mooie mix van jeugdig talent en ervaren voetbalrotten, die mee gaan strijden voor een plekje in de top van de reserve 1e klasse. Lijkt het je wat om daarvan deel uit te maken, meld je dan bij Midas Luijer (0623385146) of Michael van Brummelen (0648204552). meer »

Voorbereiding SV LOOSDRECHT seizoen 2020 - 2021

7 augustus 15:15  Op zaterdag 8 augustus 2020 zijn de A-selectie en B-selectie de voorbereiding op het seizoen 2020-2021 gestart.meer »

Loosdrecht 2 doorstaat transferwindow!

1 juli 20:30  Na weken van geruchten, onderhandelingen en het afhouden van zaakwaarnemers is Loosdrecht 2 erin geslaagd nagenoeg de gehele selectie te behouden. Een pittige kluif met een spelersgroep vol met talent, ervaring en louter balgevoel. Na de bekendmaking van het vertrek van onze coach en tacticus Lesmeister was het maar de vraag hoeveel spelers zich zouden laten verleiden tot een overstap. Een overzicht. meer »

Stephan bedankt!!

28 juni 19:30  Zaterdag hebben de spelers van Het Tweede tijdens een zeer gezellige middag op luidruchtige wijze afscheid genomen van hun trainert Stephan Lesmeister. meer »

Loosdrecht 2 revancheert zich tegen Woudenberg 2