Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Teamnieuws

Teamnieuws

SV Loosdrecht 2 handhaaft zich in Reserve 1e Klasse

18 mei 19:30  Het seizoen zit er voor SV Loosdrecht 2 op, na het kampioenschap van vorig seizoen en daardoor een klasse hoger, is het een mooie prestatie dat SV Loosdrecht 2 zich heeft kunnen handhaven.meer »

1070x gelezen

Loosdrecht 2 op weg naar Europa

18 september 10:00  Bekerwedstrijden, het blijft een interessant fenomeen. Trainers noemen het vaak oefenwedstrijdjes met als doel om fit te worden. Lekker ook met een scheidsie van de bond, scheelt weer wat regelwerk. En winnen is dan zogenaamd niet het belangrijkste.. totdat het balletje rolt en iedereen weer bloedje fanatiek en met stoom uit de oren over het veld dendert. En dan natuurlijk op zoek naar de juiste teamsamenstelling en na drie wedstrijden nog steeds de verkeerde naam naar je nieuwe teamgenoot schreeuwen. Loosdrecht 2 won twee van de drie duels en gaat door naar de volgende ronde.meer »

420x gelezen

Loosdrecht 2 zoekt vlagger met ambitie!

1 september 13:15  Je kan het je bijna niet voorstellen maar het 2e elftal van Loosdrecht is nog hard op zoek naar een vlagger. De voorbereiding is in volle gang en de groep begint zich te weer vormen tot een mooie mix van jeugdig talent en ervaren voetbalrotten, die mee gaan strijden voor een plekje in de top van de reserve 1e klasse. Lijkt het je wat om daarvan deel uit te maken, meld je dan bij Midas Luijer (0623385146) of Michael van Brummelen (0648204552). meer »

256x gelezen

Voorbereiding SV LOOSDRECHT seizoen 2020 - 2021

7 augustus 15:15  Op zaterdag 8 augustus 2020 zijn de A-selectie en B-selectie de voorbereiding op het seizoen 2020-2021 gestart.meer »

1072x gelezen

Loosdrecht 2 doorstaat transferwindow!

1 juli 20:30  Na weken van geruchten, onderhandelingen en het afhouden van zaakwaarnemers is Loosdrecht 2 erin geslaagd nagenoeg de gehele selectie te behouden. Een pittige kluif met een spelersgroep vol met talent, ervaring en louter balgevoel. Na de bekendmaking van het vertrek van onze coach en tacticus Lesmeister was het maar de vraag hoeveel spelers zich zouden laten verleiden tot een overstap. Een overzicht. meer »

599x gelezen

Stephan bedankt!!

28 juni 19:30  Zaterdag hebben de spelers van Het Tweede tijdens een zeer gezellige middag op luidruchtige wijze afscheid genomen van hun trainert Stephan Lesmeister. meer »

433x gelezen

Loosdrecht 2 revancheert zich tegen Woudenberg 2

8 maart 16:15  De 2e seizoenshelft van Loosdrecht 2 verloopt vooralsnog op rolletjes. Hoewel bij de Meern nog op bizarre wijze werd gelijk gespeeld met 2 tegengoals in de blessuretijd, werd zaterdag VV Woudenberg met 4-1 verslagen en behaalde de talenten van Lesmeister en Luijer nu 10 punten uit de laatste 4 wedstrijden. Doelpunten kwamen op naam van Nickay (2x), Charlie en Michel, maar de man van de wedstrijd stond centraal achterin. meer »

230x gelezen

Zuur gelijkspel voor Loosdrecht 2 ondanks support Marijke

16 februari 12:15  Het blijft een bijzonder spektakel in de reserve 1e klasse. Loosdrecht 2 stond in de kraker om de tweede plek lange tijd op voorsprong tegen concurrent VV de Meern, maar kreeg in de blessuretijd twee goals om de oren en zag zo een 2-4 voorsprong verdampen. Toch werd het gat met de koploper verkleint naar 4 punten en kan het nog alle kanten op in deze verrassende competitie.meer »

425x gelezen

Odysseus blijkt gemakkelijke prooi voor Loosdrecht 2

9 februari 12:00  Loosdrecht 2 heeft na de winterstop nog geen punt laten liggen en afgelopen zaterdag werd ook laagvlieger Odysseus ‘91 met een klinkende 5-2 verslagen. Onze weerman Charley Vrakking, tegenwoordig goed voor een uitgebreide voorspelling voor de wedstrijd, was bij elke goal betrokken en blonk uit aan Loosdrechtse zijde met twee goal en 3 assists. Achterin speelde Pim Schakel en uitermate goede wedstrijd als debuterend voorstopper. meer »

228x gelezen

Loosdrecht 2 zet stijgende lijn voort

2 februari 11:45  Het beloften team van SV Loosdrecht heeft afgelopen zaterdag een lastige uitoverwinning over de streep getrokken. CDW werd met 0-1 verslagen na een doelpunt van Nickay Schenk in de eerste helft. Ondanks een tweede helft op kelderklasse niveau gingen drie hele belangrijke punten terug naar Loosdrecht en stegen de talenten naar plek 5 in de competitie.meer »

274x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!