Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Loosdrecht toont opnieuw veerkracht en houdt punt over aan confrontatie met titelkandidaat ASC Nieuwland

7 april 2024 15:15

Op voorhand was het duidelijk dat Loosdrecht geen makkelijke wedstrijd zou hebben in Amersfoort. Op bezoek bij titelkandidaat en winnaar van de tweede periode ASC Nieuwland werd het 2-2.

Nieuwland_-_SVL.JPG
Foto Piet van Bemmelen. Voor de gehele reportage: klik hier

Door gebrek aan scherpte keek Loosdrecht al na 30 minuten tegen een 2-0 achterstand aan. Dit was tevens de ruststand, maar zoals gewoonlijk dit seizoen toont het team van Anthony Servinus zich een ware vechtmachine.

De tweede helft werd er dan ook uit een ander vaatje getapt. Zonder overduidelijk het betere van het spel te hebben wist Loosdrecht de achterstand ongedaan te maken. Het goudhaantje was opnieuw de makkelijk scorende aanvoerder van Loosdrecht, Glenn Hemmers. Tweemaal wist hij een voorzet van Bryan Jansen beheerst af te ronden. In de 73e minuut was Loosdrecht zelfs nog dicht bij de overwinning toen Hamid Cortet de paal raakte. De drie punten wist Loosdrecht uiteindelijk niet mee te nemen uit Amersfoort, maar na een 2-0 achterstand voelt dit voor de dorpelingen toch een beetje als een overwinning.