Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Loosdrecht mag zich na opnieuw een overwinning gedeeld koploper noemen

10 maart 2024 17:45

Dat het Loosdrecht niet vaak lukt om wedstrijden overtuigend te winnen blijkt wel uit het feit dat het doelsaldo van de gedeeld koploper ver achterblijft op dat van de concurrentie. Dat Anthony Servinus een ware vechtmachine heeft gemaakt van zijn ploeg is wel duidelijk na opnieuw een overwinning op karakter, 3-2.

SVL_-_seastum_2.JPG
Foto Piet van Bemmelen. Voor de gehele reportage: klik hier

In de eerste helft was er voor de toeschouwers weinig te beleven op sportpark Hallinckveld. Zowel Loosdrecht als Seastum kwamen niet aan voetbal toe, echter zochten de gasten ongetwijfeld met een goed gevoel de kleedkamer op. Zij kwamen op een 0-1 voorsprong doordat de bal in de 26e minuut eenvoudig binnengelopen kon worden door de (op het oog) in buitenspel gepositioneerde spits van de bezoekers.

Na rust liet Loosdrecht wederom zien over veerkracht te beschikken. In de 60e minuut was het Glenn Hemmers die vanaf 17 meter aan mocht leggen voor een vrije trap. Zijn schot verdween heerlijk in de bovenhoek. Daarna maakte Loosdrecht slim gebruik van de snelheid die het had ingebracht. Uit twee snelle uitbraken maakte Hamid en Laurens de 2-1 en 3-1. In de 86e minuut was het Seastum dat nog iets terug wist te doen, 3-2. Gelukkig kwamen zij niet verder dan dit tweede doelpunt waardoor Loosdrecht de drie punten over de streep wist te trekken.

Na opnieuw een overwinning mag Loosdrecht zich gedeeld koploper noemen. Volgende week wacht de volgende finale tegen TOV.