Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

SV Loosdrecht verslaat titelkandidaat VV Jonathan voor de tweede keer dit seizoen

25 februari 2024 17:15

Door zeven afwezige selectiespelers leek het op voorhand een lastige confrontatie te worden met titelkandidaat VV Jonathan. Op wilskracht en door als een team te opereren wisten de oranje leeuwen echter de 3 punten in huis te houden, 2-1.

Foto Piet van Bemmelen. Voor de gehele reportage: klik hier.

In de eerste helft was het een gelijk opgaande wedstrijd, maar was het Loosdrecht dat de kansen kreeg. In de 7e minuut was het Glenn Hemmers die de 1-0 fraai over uitkomende keeper van Jonathan wist te leggen. Helaas voor de Loosdrechters werd deze afgekeurd vanwege vermeend buitenspel. Een kwartier later waren de mannen van SV Loosdrecht wederom dichtbij de openingstreffer toen een door de wind opgepakte voorzet van Nick Doppenberg belande op de paal en op slag van rust was Charley Vrakking dichtbij de openingstreffer. Met 0-0 zochten beide ploegen de kleedkamer op.

Na rust waren het de gasten die het spel naar zich toetrokken. Deze sterke fase van de afgereisden uit Zeist werd beloond met de openingstreffer. In de 57e minuut was het de kleine linksbuiten van Jonathan die naar binnen dribbelde en de bal achter de keeper van Loosdrecht in de goal deponeerde, 0-1.

Na de 0-1 moest Loosdrecht offensiever gaan voetballen en dat werd beloond. Na een goede actie van Pim Schakel kreeg Glenn Hemmers van 11 meter de uitgelezen mogelijkheid om de 1-1 binnen te schieten. Deze keer was dit buitenkansje echter niet besteed aan de aanvoerder van Loosdrecht. Kort daarna was het echter debutant Nasim Jabnouni die na een voorzet vanaf rechts binnen kon volleren. Een paar minuten later deed Pim Schakel in de 83e minuut het thuispubliek op sportpark Hallinckveld ontploffen door met zijn linkerbeen de 1-2 binnen te schieten.

Van een alles of niets offensief van de gasten was de laatste 10 minuten geen sprake waardoor Loosdrecht vrij gemakkelijk de 2-1 over de streep kon trekken.