Loosdrecht wint Wijdemeerse derby

3762AW
SOEST
tel. 035-6027363

Na een lekker fel begin keken we na 2 goals van Pim al gauw tegen een 2-0 voorsprong aan. Daarna kwamen de bezoekers beter in hun spel en scoorden zij de op dat moment verdiende aansluittreffer. Tot de pauze bleef de wedstrijd gelijk op en neer golven, maar werd er niet meer gescoord.

Na de rust wist Tom de marge weer op 2 te brengen en daarna wisten Nick (2x) en Tom  in korte tijd met scherpe counters de score uit te breiden naar 6-1. Nederhorst was mentaal geknakt, maar wist nog wel één keer iets terug te doen, maar de slotaccoorden waren voor Nick en Jim, zodat we uiteindelijk licht geflatteerd met een ruime 8-2 overwinning van het veld stapten.