Jeugdvoetbaldagen

De inschrijving voor de Jeugdvoetbaldagen is weer geopend!

Het is weer zover, de Jeugdvoetbaldagen zijn weer te zien aan de horizon! Dit geweldige voetbalevenement zal in de herfstvakantie plaatsvinden. Tijdens de Jeugdvoetbaldagen zijn de kinderen drie dagen lang op allerlei verschillende manieren met voetballen bezig.

Denk hierbij aan veel verschillende partijvormen, maar ook aan techniek- en pass/trapoefeningen. Daarnaast ontbreekt de befaamde penaltybokaal niet. Dit is de kans om onder de bezielende leiding van o.a. Daverende Damian, Bruisende Bert en vele andere toptrainers je voetbal skills te vergroten!!

Uiteraard vergeten we de inwendige mens niet, want van al dat voetjebal krijg je honger. Tussendoortjes komen voorbij, lunch wordt gegeten en fruit zal zeker niet ontbreken!  Aan het einde van de voetbaldagen, na de gezamenlijke afsluiting, ontvangt iedere deelnemer een certificaat als aandenken aan de Jeugdvoetbaldagen.

Wanneer

Deze uitdagende Jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op maandag 18 tot en met woensdag 20 oktober op het sportcomplex van SV Loosdrecht. We starten elke dag om 09.00 uur en om 15.15 dragen we jullie kroost weer over.

Wie

Alle kinderen uitkomend in de Onder 8 tot en met de Onder 13 kunnen hieraan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom. En ouders, als jullie je skills willen verbeteren dat kan maar niet gedurende deze dagen Je hoeft geen lid te zijn van SV Loosdrecht, iedereen kan zich aanmelden!

Spelers die vervroegd zijn overgegaan naar de onder 14/15, maar nog mogen uitkomen in de O12/O13 mogen mee doen, maar worden pas definitief ingeschreven als blijkt dat na 5 oktober 23.59 uur het maximumaantal deelnemers nog niet is bereikt. Op volgorde van aanmelding worden deze spelers ingeschreven. Dispensatiespelers die in de Onder 13 uitkomen kunnen gewoon inschrijven.

De Gigantjes hebben op 20 oktober de mogelijkheid hebben om onderdeel te zijn van de van deze leuke Jeugdvoetbaldagen. Voor deze kanjers is er een speciaal programma opgezet. Zij hoeven zich niet via de site in te schrijven en betalen ook geen inschrijfgeld. De leiders van de Gigantjes zullen dit inventariseren binnen het team.

Inschrijfgeld

Wij vinden het belangrijk dat de Jeugdvoetbaldagen betaalbaar blijven voor iedereen. Daarom zijn er twee mogelijkheden wat betreft inschrijven.

Eerste deelname JVD SV Loosdrecht, tenue inbegrepen*

Eerste kind 65 euro

Tweede en volgende kind 55 euro

Eerder deelgenomen aan JVD Loosdrecht en in bezit van een tenue*

Eerste kind 35 euro

Tweede en derde kind 25 euro

Extra kosten als het tenue van de voorgaande editie volledig moet worden gemaakt

Shirt 15,00 euro

Broek 10,00 euro

Sokken 5,00 euro

Heb je een tenue nodig geef je dan snel op, zodat wij tijdige levering kunnen garanderen.

Aanmelden

Het aanmelden voor de Jeugdvoetbaldagen kan door het digitale aanmeldingsformulier in te vullen (klik hier) op onze website www.svloosdrecht.nl

De sluitingsdatum voor de inschrijving stopt op 5-10-2021/23.55

Uiteraard geldt: VOL = VOL! (maximaal 150 deelnemers)

Handig om te weten

• Als vereniging hebben wij een ongevallenverzekering voor alle kinderen afgesloten. Een kopie van de polis kunt u, indien u dit wenst, bij ons opvragen.
  • Wij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer gedurende de Jeugdvoetbaldagen: 035-5821837
  • Tussen 08.45-09.00 worden de spelers op het sportcomplex verwacht.
  • Programma wordt gestuurd aan de ouders gemaild na sluiting inschrijving.
  • Een vereiste aan alle spelers: EEN GOED HUMEUR!!!!!
  • Wij zullen de corona-maatregelen in acht nemen

Mochten er toch nog vragen zijn?  Schroom dan niet om contact op te nemen met ons op het volgende e-mail adres: Paulvanhuisstede@hotmail.com