Prestatiepot - S.V. Loosdrecht

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Prestatiepot

Prestatiepot

Prestatiepot S.V. Loosdrecht 1

Ook voor het komende seizoen wil S.V. Loosdrecht 1 u meer betrekken bij de selectie. Wij willen graag weer de uitdaging aan gaan met onze trouwe aanhang en sponsoren.

Doel
Met deze actie willen wij de begroting op een sportieve wijze opschroeven en het eerste elftal promoten tot aantrekkelijk voetbal met veel strijd en beleving.

Hoe werkt het?
Als sponsor stelt u een bedrag van € 2,50, of een veelvoud hiervan, per gewonnen wedstrijd beschikbaar aan de prestatiepot van de A-selectie. (Uiteraard geldt dit alleen voor de 26 competitiewedstrijden)

Wat krijgt u voor de sponsoring terug?
Met uw inleg speelt u tijdens het seizoen 5 keer mee met een loterij, waarbij een aantal prijzen wordt verloot. De hoogte van uw inleg bepaalt met hoeveel loten u meespeelt. Kiest u voor een sponsoring van € 2,50 per gewonnen wedstrijd speelt u mee met één lot, maar kiest u voor een sponsoring van bijvoorbeeld € 10,- per gewonnen wedstrijd speelt u elke loterij mee met 4 loten. Speelt u met € 10,- dan krijgt u één lotnummer die 4 keer in de bak wordt gegooid. Dat betekent 4 keer zoveel kans! De lotnummers worden na het trainingskamp bekend gemaakt.

De trekking zal na elke 5 competitiewedstrijden door de selectie worden gedaan en een filmpje hiervan zal op de website en facebook worden geplaatst.
De prijzen worden later bekend gemaakt, maar u moet denken aan een eerste prijs t.w.v. ongeveer € 75, een tweede prijs t.w.v. ongeveer € 50 en een derde prijs t.w.v. ongeveer € 30. De prijzen bestaan bijvoorbeeld uit dinerbonnen, een door de A-selectie gesigneerde wedstrijdbal etc.

Naast de loterij gaat de selectie een avond organiseren waarbij een gastspreker de avond zal verzorgen. Als sponsor bent u uitgenodigd om bij deze avond aanwezig te zijn. Daarnaast willen wij voor uw kinderen een clinic geven, waarbij uw kinderen een dag training krijgen van de spelers van de A-selectie.

De A-selectie
De spelers van de A-selectie zetten hier ook wat tegenover. Voor elke verliespartij betaalt iedere speler/begeleider van de A-selectie een bedrag van € 5,- voor in de pot. De A-selectie gaat ook een avond organiseren waarbij een gastspreker wordt uitgenodigd. Voor deze avond krijgt u als sponsor een gratis entreekaart.

Wat gebeurt er met het geld?
Het is de bedoeling dat met het geld enkele activiteiten voor de selectie worden gepland ten behoeve van de teambuilding. U moet hierbij denken aan een trainingsweekend en alternatieve programma’s bij afgelastingen. Uiteraard moet de prestatieregeling een extra motivatie zijn voor de spelers om de wedstrijd winnend af te sluiten.

Wijze van betaling
De A-selectie heeft een rekening geopend en zal u na 5 wedstrijden via de mail op de hoogte brengen van het verschuldigde bedrag. Met het inschrijfformulier geeft u S.V. Loosdrecht machtiging om het verschuldigde bedrag van uw opgegeven rekeningnummer te halen.

Voorbeeld
U speelt mee voor € 5,- per gewonnen wedstrijd. De A-selectie wint 15 wedstrijden, speelt 3 keer gelijk en verliest 8 wedstrijden. U betaalt € 75,- (15 x € 5,-). De A-selectie betaalt € 40,- (8 x € 5,-) per persoon. U speelt vijf keer mee met de loterij, waarbij u telkens met 2 loten meespeelt (één lot per € 2,50). U wordt uitgenodigd voor een door de A-selectie georganiseerde avond en uw kind krijgt een clinic van de selectiespelers.

Meedoen?
Klik op onderstaande link voor het deelnameformulier:

Prestatiepot Deelnameformulier

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!