Simon Arp manager technische voetbalzaken jeugd

13 januari 2020 23:30

In de afgelopen weken is er binnen het bestuur veelvuldig gesproken over de toekomst van de jeugdafdeling van SV Loosdrecht. 'Groei van de jeugdafdeling', 'plezier in voetbal en met elkaar' en 'ruimte voor ambitie en prestatie' zijn hierin steeds de uitgangspunten geweest. Het resultaat is een idee, een plan waar vorm en invulling aan gegeven moet gaan worden.

Wij hebben onze ideeën voorgelegd aan Simon Arp en het bestuur is verheugd te kunnen melden dat hij 'JA' gezegd heeft op onze vraag of hij een bijdrage wil leveren aan de verdere vormgeving van onze jeugdafdeling. Als 'manager technische voetbalzaken jeugd' geeft Simon Arp leiding aan de jeugdtrainers van SV Loosdrecht, bewaakt hij de kwaliteit van trainers en coaches, draagt hij zorg voor passende ontwikkelplannen en is hij een belangrijke schakel tussen jeugd en senioren als het gaat om doorstroming van spelers.

De komende maanden zal Arp met regelmaat bij SV Loosdrecht te vinden zijn. Samen met de jeugdvoorzitter, de leden van de TC en de jeugdtrainers gaat Simon aan de slag om met ingang van het nieuwe seizoen hieraan vorm en inhoud te geven.

Simon, welkom (terug) en namens iedereen van SV Loosdrecht enorm veel succes en plezier!

Het bestuur van SV Loosdrecht