In Memoriam: Arie Kroon

18 oktober 2017 11:45

Op 17 oktober 2017 jongstleden, is op 74 jarige leeftijd overleden, onze goede bekende Arie Kroon. De laatste 10 jaar was hij actief binnen BZC’13. Daarvoor was hij vele jaren actief bij SV Loosdrecht.

Hij was onder andere scheidsrechter, maar ook begeleider van jonge talenten. Daarnaast was hij een bekend gezicht op ons wedstrijdsecretariaat. Ook de ingangen die hij had bij de KNVB waren geen overbodige luxe. Arie was al geruime tijd ziek, maar afgelopen week moest hij weer worden opgenomen in het ziekenhuis alwaar hij dinsdagmiddag 17 oktober is gestorven. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en overige familie en vrienden veel sterkte met dit verlies.

SV Loosdrecht