Nieuwe hoofdtrainer bij SV Loosdrecht

20 januari 2017 8:00

Roy Versluis wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SV Loosdrecht.
Vele jaren geleden was Roy nog actief als voetballer bij onze club. Daarna heeft hij zijn voetballoopbaan voort gezet als voetbaltrainer.

Een aantal jaren was hij trainer bij FC Breukelen en daarna een aantal jaren bij SC Woerden en bij beide clubs successen behaald.

Met SC Woerden kampioen geworden in de 2e klasse. Nu alweer een paar jaar een stabiele 1e klasser.

Na deze succesvolle periode wilde Roy ook eens bij zijn oude liefde SV Loosdrecht als trainer aan de bak.

Met een paar gesprekken werd al duidelijk dat beide partijen met elkaar de uitdaging aan wilden gaan.

In onze ogen is de combinatie Roy Versluis en SV Loosdrecht perfect. Met de selectie die we op dit moment hebben kan Roy volgend seizoen de lijn doortrekken die de huidige trainer heeft ingezet.

Waar dit allemaal toe kan leiden moeten we afwachten. We willen de druk niet teveel opvoeren maar met Roy Versluis hebben we wederom het nodige enthousiasme en de nodige voetbalkennis in huis gehaald.

Het Bestuur en de Technische commissie zijn dan ook zeer tevreden met de nieuwe trainer en wensen hem bij zijn nieuwe job heel veel plezier en mooie successen.

Namens  Het Bestuur

Piet Baas (Manager Voetbalzaken Senioren)