12 december 2016 20:15

Afgelopen vrijdag 9 december 2016 is Ruud Zijde overleden.
Ruud is 27 jaar lid van onze vereniging geweest en heeft heel veel voor onze vereniging betekend.

Hij is vanuit Amsterdam aan komen waaien met onze toenmalige hoofdtrainer en werd tevens keeperstrainer van het 1e elftal.

Na zijn actieve voetbalcarrière heeft hij diverse functies binnen de vereniging vervuld, zoals leider van het 2e elftal en later van het 3e elftal  en vervolgens teammanager van het 1e elftal.

Na deze periode als leider en teammanager is hij toegetreden tot het bestuur als manager voetbalzaken waar hij een aantal jaren sturing aan heeft mogen geven.

Als laatste activiteit binnen onze vereniging heeft hij de sponsorcommissie met zijn niet aflatend enthousiasme op het spoor gezet en mede de aankleding van het sponsorhome verzorgd.

Met heel veel respect gedenken wij de gezellige humorvolle Amsterdamse Ruud die net als zovelen de oneerlijke strijd tegen zijn slopende ziekte niet heeft kunnen winnen.

SV Loosdrecht verliest een clubicoon en wij wensen Adrie zijn kinderen en kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte.

Ruud , we gaan je missen!

Voor de leden die daar prijs op stellen is er een condoleance register op de club aanwezig  waarin zij een laatste groet aan Ruud kunnen geven.

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op maandag 19 december om 14:45 uur in de aula van crematorium De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 te Amsterdam.

Na de plechtigheid is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de ontvangstkamer van het crematorium.

Bestuur SV Loosdrecht