De Top 10 en de leden-enquete

6 december 2016 20:45

Vorig seizoen hadden wij als bestuur van SV Loosdrecht voor het eerst een Top 10 voor een geslaagd seizoen gemaakt. Tien doelstellingen op verschillende vlakken, waarvan wij dachten dat deze relevant waren.

Teneinde voor dit seizoen een gedegen Top 10 te maken, besloten wij afgelopen juli een ledenenquete te houden. Zo konden wij een beter beeld krijgen wat er leeft onder de leden van de club.

De Top 10 die wij naar aanleiding van de enquete-uitslagen gemaakt hebben, kon u reeds lezen in de Presentatiegids, en ziet er als volgt uit in willekeurige volgorde:

1. Realisatie 2e kunstgrasveld
2. Uitbreiding bestuur
3. Handhaving 1e en 2e in huidige klasse
4. Verbeterplan accommodatie
5. Vrijwilligers (meer aandacht en ook uitbreiden in aantallen:                  scheidsrechters, bar/keuken etc.)
6. Verhoging sponsorinkomsten
7. Kantine 2.0
8. Beleid sportiviteit en respect (incl.VOG en aanstellen vertrouwenspersoon)
9. Actualiseren jeugdbeleidsplan
10. Optimaliseren communicatie uitingen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 19 december aanstaande zullen wij uitaard hierop ingaan en hoe de stand van zaken is halverwege.

Wat betreft de leden-enquete hebben wij van KCM De Klantcontactmonitor, die voor ons het onderzoek hebben opgezet, een prachtige en overzichtelijke uitslag gekregen.

Ziehier het algemene rapportcijfer voor SV Loosdrecht:

De volledige uitslag kunt u hieronder lezen, door te klikken op het onderwerp waarover de vragen werden gesteld.