Spaanse Middag groot succes!

6 december 2016 17:45

Bij SV Loosdrecht zijn er van die dagen dan doen we iets extra's om de feestvreugde nòg wat te verhogen. Afgelopen zaterdagmiddag was zo'n middag......De Spaanse Middag.....

Afgelopen zaterdag moest het 1e de punten helaas wéér aan de tegenstander laten. Maar tòch nog een feestje vanaf 16.00 uur. Een feestje van het bestuur wel te verstaan. De Spaanse Middag. Live werd er gekeken naar El Clasico, het was een volle bak. Het bestuur had niets aan het toeval overgelaten en zo was er te genieten van San Miguel bier en heerlijke Sangria. Aanjager Piet hield in de voorbereiding overzicht en het versieren ging snel. Da...arnaast had hij de middag voorzien van liveacts. Laura Rivas, een echte Spaanse danseres werd bijgestaan door haar man op gitaar. Dit optreden was absoluut sfeer verhogend!   Fleur heeft samen met Hester een waanzinnige prestatie neergezet door overheerlijke Tapas te maken. De Pata Negra ( het zwarte pootje) die vers van het mes gesneden werd en de bijbehorende snijinstallatie is beschikbaar gesteld door Fleur en Anton van Café Nul Vijf En Dertig. Voorzitter John Beerendonk was baas van de bar (zoals je kunt zien......Olé!) en Hester assisteerde hem daarbij. Alleskunner Marco verzorgde de warme hapjes. Paul rende rond met drankjes, kannetjes en hapjes. Leden, niet leden en sponsors vermaakten zich opperbest. Voor rede vatbaar naar wij denken. Wij danken het bestuur voor dit leuke feestje en allen die hebben mee geholpen dit te realiseren in het bijzonder. Een mooi begin van de gezellige decembermaand!