Scheidsrechters, scheidsrechters, scheidsrechters en wedstrijdsecretariaat

22 mei 18:15  Onder de afdeling 'voetbalzaken algemeen' vallen onder andere het wedstrijdsecretariaat en scheidsrechterzaken. Voor het wedstrijdsecretariaat zijn wij nog altijd op zoek naar versterking. Op dit moment zijn we afhankelijk van maar één persoon en dat is echt te weinig als we straks weer allemaal mogen voetballen. Onder het mom van 'vele handen maken licht werk', zou het fantastisch zijn als we het werk over 3 personen kunnen verdelen.meer »

'Bar' goed nieuws

22 mei 14:45  Nadat de toiletgroepen in de kantine vervangen zijn en er een fantastische overkapping over het terras gebouwd is, staat er inmiddels ook een prachtige, grote buitenbar. En dat is niet alles. meer »

Teamindelingen jeugd wederom breinbreker van het moeilijkste niveau

22 mei 14:15  Al in februari zijn de leden van het jeugdbestuur gestart met de jaarlijkse uitdaging; de teamindelingen voor het nieuwe voetbalseizoen. Deze puzzel, waarvan de oplossing echt lastiger te vinden is dan die van de meest ingewikkelde SUDOKU opgave, vraagt altijd vele uren van overleg en denkwerk.meer »