Een boeiende eerste seizoenshelft voor de Loosdrechtse jeugdteams

29 december 2023 11:15

De eerste seizoenshelft voor de jeugdteams van Loosdrecht zit erop en wat een reeks aan prestaties hebben zij neergezet! In deze terugblik bekijken we de teams vanaf de O11 categorie doordat de KNVB de standen vanaf deze categorie bijhoudt. Neem met ons een kijkje in het avontuur van elk team.

In de wereld van JO11-voetbal heeft Loosdrecht JO11-3 een solide derde plaats behaald in de eerste fase van de 4e klasse, zelfs met een wedstrijd minder gespeeld. Loosdrecht JO11-2 ging nog een stapje verder en pakte de tweede plaats in dezelfde klasse. Het vlaggenschip, Loosdrecht JO11-1, eindigde als derde in de tweede fase van de Hoofdklasse, waar ze zelfs een wedstrijd niet speelden, en behaalde eerder al een knappe tweede plaats in de eerste fase van dezelfde klasse.

Bij Loosdrecht JO12-1 ging het er spannend aan toe. Ze pakten de eerste plaats in de tweede fase van de 2e klasse, ondanks twee niet gespeelde wedstrijden en een felle concurrentie. In de eerste fase eindigden ze ook op de tweede plaats in dezelfde klasse. Loosdrecht JO12-2 vocht in hun klassen voor wat ze waard waren maar stuitten vaak op sterkere tegenstanders.

Een diesel, dat is Loosdrecht JO13-2. In de eerste fase heel moeizaam op gang gekomen met een gelijkspel en de rest enkel nederlagen. Ook de laatste wedstrijd van oktober werd verloren en daarna waren zes wedstrijden op rij ongeslagen. Dat belooft wat voor de wedstrijden na de winterstop.

Pittige tegenstand voor Loosdrecht JO13-1 in de eerste klasse. In de eerste fase konden zij nog een overwinning boeken, maar dat lukte niet in de fase daarop.

Loosdrecht JO14-2 behaalde een respectabele derde plaats in de eerste fase van de 4e klasse en waren ook goed bezig in de volgende fase. Loosdrecht JO14-1 boekte een indrukwekkende derde plaats in de tweede fase van de Hoofdklasse, waar ze begin december hun concurrent Zuidvogels versloegen.

Het kampioenschap ging naar Loosdrecht JO15-1, die de eerste plaats veroverden in de tweede klasse poule in de tweede fase. Loosdrecht 15-2 is in beide fases een keurige middenmoter waarbij zij duidelijk progressie lieten zien met een verdubbeling van het aantal gescoorde doelpunten.

Een knappe remontada van Loosdrecht JO16-1. Zij herstelden zich knap in de tweede fase, nadat ze in de eerste fase op een troosteloze laatste plaats belandden. De derde plaats was hun beloning. Loosdrecht JO18-2 beleefde een omgekeerde reis, beginnend met een derde plaats in de eerste fase van de eerste klasse en eindigend op de zevende plaats in de volgende fase.

Stabiel en kampioensmateriaal. Zo kan Loosdrecht JO18-1 worden getypeerd. speelde stabiel in de top van de Hoofdklasse poules, kampioen in de eerste fase en derde in de fase daarna.

De meisjes van Loosdrecht MO11-1 maakten een opmerkelijke wederopstanding door, eindigend met het kampioenschap in de 3e klasse poule na een moeilijke start in de 2e klasse. Met indrukwekkende doelcijfers konden zij met een goed gevoel de winterstop in.

Loosdrecht MO13-1 behaalde een derde plaats in de 3e klasse in de eerste fase. Een fase later zat een top 3 klassering net niet in het vat. Loosdrecht MO15-1 schitterde met een perfecte eerste plaats in de 2e klasse met imposante doelcijfers. De 1e klasse was wat moeilijker, maar leverde alsnog een keurige subtopnotering op.

Bij Loosdrecht MO15-2 schort het aan doelpuntenmakers want zij scoren relatief weinig in de beide fases. Desondanks doen de meiden er alles aan om beter te worden en na de winterstop weer fris en fruitig aan de start te staan.

Loosdrecht MO17-1 domineerde in de derde klasse van de eerste fase, met de beste doelcijfers, maar merkte dat het niveau een heel stuk hoger lag in de volgende fase. Met enkele nederlagen kijken ze nu uit naar revanche na de winterstop.

De jeugdteams uit Loosdrecht hebben over het geheel genomen een uitstekende eerste seizoenshelft achter de rug. Terwijl sommige teams nog in de opwarmfase zaten, schoten anderen direct uit de startblokken en behaalden ze meteen een plek in de top 3 of zelfs het kampioenschap. Een prachtig resultaat voor al deze teams, en we kijken uit naar de komende wedstrijden na de winterstop.