Grote Clubactie

14 november 2023 9:30

De periode waarin loten verkocht konden worden voor de Grote Clubactie is weer ten einde. En wat mogen we trots zijn op onze jongste jeugd!

De afgelopen twee maanden heeft onze jongste jeugd 4.766 loten verkocht! Dat zijn er ruim 500 meer dan vorig jaar en deze verkoop levert de club een mooie bijdrage op van bijna € 11.500!

Dit jaar hadden we zelfs vier verkopers die meer dan 200 lotebn hebben verkocht en het winnende team had zelfs meer dan 700 loten verkocht. Wie al deze toppers zijn zullen we begin december bekend maken, maaar dat we trots op onze jeugd mogen zijn dat mag zeker nu al gezegd worden.

Met de opbrengst komen onze plannen om de keuken in de kantine een mooie opknapbeuet te geven weer een stap dichterbij en ook daar zijn we blij mee.

statistieken1.png

Namens alle leden willen we bij deze alle verkopers heel erg bedanken voor dit hele mooie resultaat. Binnenkort hiren jullie van ons wanneer we de prijzen uit gaan reiken die horen bij deze topprestatie.

Ferdinand Mol.