Datum

24 maart 2012 9:45

Accommodatie

Onbekend

In een zonovergoten Wilnis stonden we vanmorgen tegenover koploper CSW. We startten prima en hadden drie uitstekende kansen om de score te openen. Nick was scherp, maar had helaas geen geluk in de afwerking. CSW was bij de eerste, overigens prima uitgespeelde, kans wel doeltreffend. Tot de rust ging de wedstrijd gelijk op en had Tom vlak voor de pauze de gelijkmaker op zijn schoen, maar ook die kans ging er jammer genoeg net niet in. Vol goede moed begonnen we aan de tweede helft, maar het lukte ons maar niet om een gaatje te vinden in de sterke verdediging van CSW. Wij bleven het wel goed proberen en moesten dus achterin ruimte weggeven. Daar wist CSW 1keer goed van te profiteren en dus keken we tegen een 2-0 achterstand aan. Toch kwamen we door een knappe boogbal van Jim weer terug in de wedstrijd. De laatste 5 minuten gooiden we alles op de aanval en we kregen de gastheren nog aardig aan het wankelen. Tom was er nog een keer dichtbij uit een corner en Giovanni probeerde het van afstand. Helaas viel de gelijkmaker, die we gezien de hele wedstrijd eigenlijk wel hadden verdiend, niet meer en bleven de punten achter in Wilnis. Volgende week pakken we draad weer op, thuis tegen Altius. Peter Schakel