Scheidsrechter

clubscheids

Accommodatie

Onbekend

In de eerste helft hadden alle spelers veel moeite met het natte gladde veld. Het spel werd daar niet beter van, maar omdat we Breukelen goed kort dekten, hielden we grotendeels het initiatief. Er kwamen kansen, maar de sterk spelende keeper van Breukelen bleek een lastig obstakel voor onze voorwaarsten. Uit een corner van Jim had de doelman zijn enige zwakke momentje, maar dat resulteerde wel meteen in de verdiende 0-1. Ook Breukelen kwam er af en toe gevaarlijk uit, maar met enig kunst en vliegwerk hielden we het achterin droog. Vlak voor rust had Nick de 0-2 voor het inschuiven, maar zijn inzet werd door de keeper tegengehouden.

Na de pauze ging er bij Loosdrecht een schepje bovenop; vrijwel alle persoonlijke duels werden gewonnen en ook het combinatie-voetbal ging steeds beter. Er kwamen nog meer kansen en binnen een kwartier wist "hattrick-Nick" het net 3x te vinden. Het verzet bij Breukelen was nog niet helemaal gebroken, want de thuisploeg bleef het proberen. Vandaag hadden we gelukkig een onpasseerbare Berend op de goal. Een schijnbaar onhoudbare pegel werd door Berend op knappe wijze nog net onder de lat vandaan getikt. En dus hielden we voor het eerst dit seizoen de nul achterin; een groot compliment voor onze doelman en onze verdediging.