Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

E1 blijft het goed doen

E1 blijft het goed doen

SV Loosdrecht JO11-1

7 - 2

Ouderkerk E1

15'
Nick Raven (solo)
20'
Tom Erdmann (intikker)
33'
Pim Schakel (schot)
38'
42'
...
45'
47'
Jim Dubelaar (intikker)
50'

Competitie

E-Pupillen (najaar), E1, 1e klasse 14

Datum

1 oktober 2011 9:45

Scheidsrechter

Robert v.d. Eijnden

Accommodatie

Engh Sportboulevard, de
Dalweg 181
3762AW
SOEST
tel. 035-6027363

Tegen het goed georganiseerde Ouderkerk E1 kwamen we er moeilijk doorheen. Jim probeerde het van afstand, maar zijn schot belandde maar weer eens op de lat. De gasten hadden steeds meer overtredingen nodig om onze aanvallen te stoppen. Uit één van de vrije trappen schoot Maverick de bal onhoudbaar in de kruising. Daarna hadden we zelf een keer geluk toen Ouderkerk het aluminium raakte. Berend had ook nog een paar goede reddingen. Nick had last van zijn voet en was in de wissel begonnen. Gelukkig wilde hij nog wel een keer invallen, want koud in het veld prikte hij de 2-0 binnen. Het was meteen één van zijn laatste acties, want Nick had te veel last om door te gaan.

Na de rust stoomde de sterk spelende Maverick weer eens op over links en met een mooie knal zette hij de 3-0 op het bord. We bleven goed combineren en dus kon ook de 4-0 niet uitblijven: Tom kon van dichtbij een afgeketst schot binnen schieten. Op een mooie splijtende steekpass van Jim kon Pim allen op de keeper af: 5-0. Even dachten we zelfs een keer de nul achterin vast te houden, maar een mooie goal van de gasten gooide roet in het eten. Tom ging er daarna nog eens op wilskracht doorheen en zorgde voor de 6-1. Een ongelukkig tikkie terug van Sem belandde achter Berend, waarna Jim in de slotseconde de 7-2 van heel dichtbij kon binnenglijden.

Weer een mooi resultaat, we houden dus een 100% score. Volgende week spelen we bij' SC t Gooi en hopen we natuurlijk de goede lijn door te trekken.

Peter Schakel

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!