E3 Oranjelegioen van Teus van Gaal overwinning tegen Wasmeer E2

23 november 2013 9:00

Onbekend

Beste Toppertjes,

Het was een droge, beetje frisse ochtend, maar een goede dag voor het bekerduel op deze ochtend.

De technische staf (Joost Kluivert & Edwin Blind) van het Oranje legioen van Trainer Teus van Gaal had een vrije dag, dus Trainer van Gaal met assistent Audrey hadden deze wedstrijd in handen.

Na een goede warming-up en de tegenstander diep in de ogen te hebben gekeken, klonk het fluitsignaal van de aftrap. Hugo Ronaldo en Cas Brama zaten nog op de bank en de rest van het Oranje legioen ging van start.
Trainer van Gaal brulde “wakker worden!!!”. Max Maradona had de bal goed op z’n schoen en scoorde 1-0. De toeschouwers schreeuwden enthousiast en stonden op met een luid applaus! Trainer Van Gaal brulde “harder die bal in paassen!!”, waarop spits Stijn Mulenga de bal meenam en met een prachtig schot er 2-0 van wist te maken. Na 7 minuten werd er gewisseld en mocht Hugo Ronaldo en Cas Brama het veld op.

Loosdrecht was nog niet op z’n best en voetbalde wat flauwtjes… Hugo Ronaldo nam de bal over van Stijn Mulenga en wist de 3-0 te maken. De tegenstander was hier niet op voorbereid en wist niet wat hun overkwam. Dit voelde Loosdrecht en dankzij een prachtige voorzet van Stijn Mulenga wist Hugo Ronaldo er 4-0 van te maken.
Cas Brama en Tim Stam liepen lekker mee naar voren, daar nam Tim Stam de bal aan die keeper Roel Cillessen meegaf, dolde de tegenstander en kon van afstand een prachtig schot maken, 5-0. De toeschouwers juichten toe!!!
Voordat de scheids zou afblazen voor de rust, wist het Oranje legioen er nog een doelpunt te scoren, doordat de keeper de bal niet vast had.

Tijdens de rust gaf trainer Van Gaal nog aanwijzingen. Ondanks dat we lekker op dreef  waren, was het voetbal nog wat flauwtjes! Ballen die te zacht werden aangegeven en niet genoeg kijken naar elkaar!

In de 2e helft deed de tegenstander een poging tot aanval op het doel van keeper Roel Cillessen, maar Cillissen werd daar niet warm of koud van.

Er werden nog een paar mooie doelpunten gescoord door het duo Stijn Mulenga en Hugo Ronaldo, maar het prachtigste schot van middenvelder Mats Sneijder was echt verbluffend! Op afstand peerde hij hem er zo in! Wat een geweldig schot! De tribune ging uit z’n dak.

Tjaart Xavi ging met de bal aan z’n voet in een snelle sprint de tegenstanders voorbij en zorgde voor de nodige voorzetten die tot diverse doelpunten geraakten! Wat een samenwerking dat Oranje legioen van Loosdrecht.

Tjitte van der Vaart zorgde er geregeld voor dat de bal niet over de helft ging en er weer een nieuwe aanval door Loosdrecht kon worden opgebouwd. Lekker teamwerk mannen!

De tegenstander liet de wedstrijd gelaten over zich heen komen en toen de scheids affloot was de eindstand 12-0.

Na de wedstrijd en penalty’s schieten ging het Oranje legioen heerlijk onder de hete douche en werd er gepast afgesloten met een heerlijke zak chippies, want onze topper Tim Stam trakteerde voor z’n 9e verjaardag! Smullen….

Het was een prachtige wedstrijd en ondanks dat de technische staf er deze keer niet bij was, zal de nabeschouwing maandag op de training worden doorgenomen!

Namens de toeschouwers van Loosdrecht, weer bedankt voor een prachtige wedstrijd mannen!!!

Fijn weekend & vergeet niet dat woensdag de Pietentraining om 15:30 uur begint!

Groeten,

Audrey, Joost & Edwin