BVV 31 E4 - SV Loosdrecht E3; 16-11-2013

16 november 2013 9:00

Onbekend

Beste Toppertjes,

Het was mistig vanochtend op de zaterdagmorgen van de intocht van Sinterklaas.

Omdat we permissie hadden gekregen van de KNVB om de wedstrijd te vervroegen naar 9:00 uur, kon het volledige team van trainer Teus van Gaal aantreden.

Het was fris, maar gelukkig droog. Het volledige supporter team van SV Loosdrecht E3 was mee afgereisd naar Blaricum, alwaar het elftal begon met de warming-up.

Nadat alle teamleden de scheids een handje hadden geschud, klonk het fluitsignaal voor de aftrap.

Trainer Van Gaal brulde tegen spits Stijn Mulenga doorlopen met die bal!!! En wist binnen de eerste 5 minuten het net te raken. Het spel was lekker geopend en Loosdrecht voelde dat er meer te halen was en zette gelijk druk. Met het spitsen trio (Stijn Mulenga, Tjaart Xavi en Hugo Ronaldo) wilde de bal het doel niet in. Maar 3 x is scheepsrecht en wist Hugo Ronaldo toch nog de bal in het net te schuiven, 0-2. Hugo Ronaldo had de smaak te pakken en wist kort daarna met z’n linkervoet de stand op 0-3 te zetten.

Nadat de scheids de bal op de stip legde, wist Stijn Mulenga heel vlotjes de bal mee te nemen aan z’n voet om het laatste doelpunt voor rust te maken, 0-4.

In de rust moest even bijgetankt worden en werd door Trainer Van Gaal nog wat aanwijzingen gegeven.

Tjitte van der Vaart had meerdere mooie reddingen gemaakt. Met een strakke pass wist hij Mats Sneijder te bereiken. Max Maradona liep lekker mee naar voren en wist in een wespennest te scoren, 0-5.

Tim Stam liep een blessure aan het bovenbeen op, waardoor hij aan de kant verzorgd moest worden. Een lekkere massage doet wonderen!

Cas Brama wilde een sliding op de bal maken, maar maakte een beweging waardoor ook hij geblesseerd raakte. Oje, 2 Topverdedigers geblesseerd! Gelukkig wist Cas Brama vol te houden totdat Tim Stam weer voldoende hersteld was om te wisselen.

Mats Sneijder veegde de nodige ballen weg in een gevaarlijke situaties. De tegenstander was verbluft door ons goede en vooral snelle spel en moesten vooral veel verdedigend spelen. Tjaart Xavi wist van afstand prachtig te scoren over de keeper heen! De tribune was door het dolle heen, 0-6.

Keeper Roel Cillessen had het ietwat koud gekregen doordat er weinig beweging voor zijn doel was. Daar wist BVV van te profiteren en scoorde, 1-6.

De laatste paar minuten waren in gegaan en Loosdrecht wilde nog 1 x scoren. Met z’n allen voor het doel van BVV, maar zelfs na 3 prachtige pogingen wist de keeper van BVV de bal eruit te houden.

Het was een prachtige wedstrijd en Trainer Van Gaal heeft weer voldoende materiaal om aankomende week met jullie te trainen!

Namens de toeschouwers van Loosdrecht, weer bedankt voor een prachtige wedstrijd mannen!!!

Fijn weekend & lekker hard zingen vanavond!

Groeten,
Audrey, Joost & Edwin