SV Loosdrecht E3 - BFC E5

E-pupillen zaterdag, E3, 3e klasse 18

9 november 2013 9:00

Onbekend

De zon liet zich al vroeg zien op deze mooie zaterdagmorgen nadat topspeler Tjaart Xavi permissie had gekregen van de trainer Teus van Gaal  om een weekend mee te trainen met het eerste van Vlieland, gingen de rest van zijn medespelers zich omkleden, alle shirts lagen al klaar voor de mannen, de schitterende trainingspakken maakte gelijk indruk bij het warm lopen op de mannen van BFC.

Nadat we het volkslied uit volle borst hadden meegezongen kon de wedstrijd gaan beginnen, het stadion barstte uit de voegen en was zoals gewoonlijk stijf uitverkocht.

De scheids floot voor de aftrap en de trainer Van Gaal schreeuwde tegen Spits Stijn Mulenga, druk zetten !!! dit maakte indruk op de spits die dit onmiddellijk deed en binnen 9 seconden het net wist te raken de 1-0 was een feit.

Door de snelle goal groeide het zelfvertrouwen van de oranje mannen uit Loosdrecht, zelfs Max Maradona groeide ervan ! een paar mooie rushes van deze kleine grote man en goed druk zetten van het spitsen- duo Hugo Ronaldo en Stijn Mulenga maakte de verdediging van Bfc onzeker, Stijn Mulenga maakte de 2-0 .

Tjitte Van der Vaart liep goed door en wist een hoekschop uit te lokken, Tijd voor Mulenga om de hoekschop te gaan nemen, Cas Brama schoof zoals afgesproken door maar BFC had dit door en Mulenga krulde de Bal goed voor de goal waar spits Hugo Ronaldo knap inkopte in de verre hoek 3-0 .

Tim Stam had goed geluisterd naar de trainer en vocht als een echte oranje leeuw zijn duels uit en gooide zijn lichaam voor de bal waardoor top keeper Roel Gillessen niet hoefde in te grijpen. Deze topkeeper die begeert wordt door vele top clubs had zich deze in schijnwerpers getraint door mee te trainen met het Nederlands elftal, Frans Hoek roemde zijn timing en mentaliteit !

Door een schitterende combinatie van Mats Sneijder (die weer terug is na 4 weken blessure leed op zijn oude nivo) en Max Maradona kon Hugo Ronaldo de 4-0 aantekenen.

Nu wou Mats Sneijder zelf scoren, zijn grootste fan was te laat maar eindelijk gearriveerd en hij wou scoren voor haar, na een mooie pass van Stijn Mulenga scoorde Mats Sneijder zijn verdiende goal 5-0.

Max Maradona keek met een schuin oog naar zijn maatje op het Middenveld en deze gaf een goede pass, Maradona liep erg goed door en scoorde de 6-0.

BFC profiteerde even van een moment van verslapping in de achterhoede en wist topkeeper Roel Cillessen te verschalken 6-1.

Cas Brama kreeg de bal in een scrimage ongelukkig tegen zijn been en scoorde een eigen goal, met bloed zweet en tranen vocht deze topverdiger zich terug in de wedstrijd en bracht met een mooie pass Hugo Ronaldo in stelling die een schot afvuurde tegen de paal waarna onze Max Maradonna binnen kon schieten.

De 7-2 was een feit .Topkeeper Roel Cillissen zag nog een bekende op ons sportpark Patrick Kluivert had van Frans Hoek een tip ontvangen en kwam even kijken met zijn zoontje.
We hebben genoten !