Corona Protocollen

Vanaf maandag 11 mei mag er weer gevoetbald en gevolleybald worden op Sportpark Hallinckveld. Ook maakt BSO Hallinckveld vanaf die datum weer gebruik van ons complex. Voor alle activiteiten op ons sportpark zijn echter in afstemming met de Gemeente Wijdemeren protocollen opgesteld waar we ons strict aan moeten houden. Zowel wij als vereniging, als de Gemeente door de afdeling Handhaving, zullen er op toe moeten zien dat er gehandeld wordt volgens deze protocollen.

Op dit deel van de website is alle informatie te vinden met betrekking tot de van toepassing zijnde protocollen en de trainingstijden in Corona tijd. Klik op onderstaande protocollen voor de volledige tekst.

Sinds 29 september zijn een aantal eerdere versoepelingen weer teruggedraaid. Onderstaand treft u het actuele corona protocol aan.

Bestuur SV Loosdrecht

8 oktober 2020